Persoonlijk contact

Korte lijntjes met veel ruimte voor advies

Altijd all-in

Volledige administratie inclusief alle aangiftes

Laagste prijs

Boekhouding voor een vast bedrag per maand

Administratiekantoor Almelo

Gestart met je eigen bedrijf maar ben je inmiddels te druk om je administratie bij te houden? Of zie je simpelweg door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij je helpen! Wind Administraties bied je het gemak van een boekhouder met vast lage maandtarieven. Wij verwerken niet alleen de administratie, maar adviseren ook op het gebied van opstarten eigen bedrijf en financiële planning.  Wind Administraties; administratiekantoor Almelo en omstreken heeft een uniek concept. Jouw administratie volledig in de cloud voor een vaste prijs per maand. Wel zo helder!

Administratiekantoor Almelo en omstreken staat voor persoonlijk contact

Wij van Administratiekantoor Almelo en omstreken staan voor persoonlijk contact. Niets is prettiger dan af en toe een verhelderend gesprek met de boekhouder. Inzicht in cijfers vinden wij belangrijk, maar een goede klik met de klant vinden wij minstens zo belangrijk. Advies en ondersteuning zit bij ons daarom altijd bij de prijs inbegrepen. Ook komen wij graag bij je thuis voor een adviesgesprek, en zelfs dat kost je niets extra’s! Klik hier voor een greep uit onze abonnementen.

Goede samenwerking met hét Administratiekantoor nabij Almelo

Administratiekantoor Almelo en omstreken is een kleinschalig boekhoudkantoor in Overijssel. Wij zitten bij je om de hoek en kunnen daarom snel met je schakelen. Wind Administraties richt zich voornamelijk op startende ondernemers en bestaande eenmanszaak of VOF. J kunt als ZZP’er prima bij ons terecht met al je financiële vragen. Heb interesse in een samenwerking met Administratiekantoor Almelo of wil je weten wat wij nog meer voor jouw en je bedrijf kunnen betekenen? Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs, ook als je bijvoorbeeld bent gevestigd in Vriezenveen, Wierden, Westerhaar of Geesteren.  Maak hier een afspraak.

Administratiekantoor Almelo voor particulier

Wij hebben ook geruime ervaring op het gebied van particuliere belastingaangifteen toeslagen. Twijfel je over de hoogte van bijvoorbeeld de huurtoeslag of zorgtoeslag? Wij kijken graag even met je mee. Wanneer je alles digitaal bij ons aanlevert kost dit slecht € 50,- inclusief btw!

  • Meeuwenstraat 24
    7771AB Hardenberg

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • 06 - 27348653


©2019 Wind Administraties - VoorwaardenPrivacy - Realisatie: Dois Webdesign