Persoonlijk contact

Korte lijntjes met veel ruimte voor advies

Altijd all-in

Volledige administratie inclusief alle aangiftes

Laagste prijs

Boekhouding voor een vast bedrag per maand

Administratiekantoor Coevorden en omstreken

Wil je niet te veel betalen voor de boekhouding, maar wil je wel gebruikmaken van een professionele boekhouder met persoonlijk contact? Administratiekantoor Coevorden en omstreken is de specialist op het gebied van totale administratieve dienstverlening. Wij bieden je de volledige service die je als ZZP’er zoekt. Ben je in het bezit van een eenmanszaak of VOF, of heb je de intentie om te starten met je eigen bedrijf? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor het juiste advies! Wij bieden onder andere:

  • Compleet pakket
  • Lage prijs
  • Eerlijke en goede samenwerking
  • Korte lijntjes

Administratiekantoor Coevorden en omstreken hanteert scherpe prijzen

Als je bij administratiekantoor Coevorden en omstreken gebruik maakt van een boekhoudabonnement, dan betaal je altijd een vaste prijs voor een all-in dienstverlening. Zo voorkom je als ondernemer vervelende verassingen achteraf en betaal je nooit te veel! Zo bestaan al onze abonnementen standaard uit verwerking volledige administratie, aangifte btw en aangifte inkomstenbelasting. Wij stellen zelfs de jaarrekening voor je op. Bekijk hier wat wij allemaal nog meer voor jouw en je bedrijf kunnen betekenen.

Auto op de zaak of niet? Administratiekantoor Coevorden geeft advies!

Voor veel ZZP’ers kan het bijhouden van een goede administratie voelen als een vervelende en tijdrovende klus. Wil je soms ook even genieten van de rust of juist net even die extra klantbezoekjes afleggen? Door de boekhouding uit te besteden aan Wind Administraties creëer je meer ruimte en tijd voor jouw eigen bedrijfsactiviteiten. Wij zijn actief in bijna elke branche. Zo ondersteunen wij stukadoors, vloerenleggers, timmerbedrijven, installateurs, handelsondernemingen, dierenartsen, enzovoorts. Boekhouder Hardenberg staat voor je klaar!

Boekhouder in Coevorden met online boekhouding

Wind Administraties biedt het gemak van een boekhouding volledige in de cloud. Je kunt altijd en overal bij je administratie, wel zo makkelijk. Boekhouder Coevorden richt daarnaast de gehele administratie voor je in en beheert de boekhouding van A tot Z.

  • Meeuwenstraat 24
    7771AB Hardenberg

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • 06 - 27348653


©2019 Wind Administraties - VoorwaardenPrivacy - Realisatie: Dois Webdesign