Persoonlijk contact

Korte lijntjes met veel ruimte voor advies

Altijd all-in

Volledige administratie inclusief alle aangiftes

Laagste prijs

Boekhouding voor een vast bedrag per maand

Administratiekantoor Emmen en omstreken

Bij Administratiekantoor Emmen en omstreken is jouw administratie altijd op orde. Wind Administraties houdt zich voornamelijk bezig met de administratieve dienstverlening binnen het kleinbedrijf. De administratie bijwerken kan voelen als een zware last. Wij van Wind Administraties vinden dat wij deze last bij het kleinbedrijf moeten wegnemen. Hiervoor geldt bij ons: kleinbedrijf, klein tarief. De administratie besteed je al aan ons uit voor slecht € 80,- exclusief btw per maand. Dat is inclusief alles! Ons Administratiekantoor is ook ‘s avonds bereikbaar voor advies en informatie. Wil je bijvoorbeeld een afspraak maken op locatie in Emmen, Dalen, Erica of Klazienaveen? Geen probleem! Wij komen geheel vrijblijvend bij je langs om onze dienstverlening met je te bespreken.

Administratiekantoor Emmen staat voor je klaar

Administratiekantoor Emmen is meer dan alleen een boekhouder. Wij fungeren als financieel partner en staan altijd voor je klaar met het beste advies. Bij dringende vragen kunt je altijd bellen, Whatsappen of mailen. Wij reageren altijd snel op vragen, want wij zijn een klein kantoor met korte lijntjes. Ook betaal je bij Administratiekantoor Emmen en omstreken niet per uur, maar altijd een vaste afgesproken maandprijs. Dat scheelt kosten en voorkomt dat je wordt verrast met hoge nota’s aan het einde van het boekjaar. Wel zo overzichtelijk!

Wat biedt ons Administratiekantoor nabij Emmen?

  • Het verzorgen van complete administratie (grootboek, debiteuren, crediteuren, bank, kas,).
  • Advies zelfstandigen aftrek, investeringsaftrek, startersaftrek.
  • Aanvraag voorlopige aanslag.
  • Aangifte omzetbelasting.
  • Na elk boekjaar dienen wij de aangifte inkomstenbelasting voor je in.

Boekhouder Emmen

Gebruik maken van de dienstverlening van boekhouder Emmen? Dan staan wij van Wind Administraties graag voor je klaar! Laat jouw vraag achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

  • Meeuwenstraat 24
    7771AB Hardenberg

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • 06 - 27348653


©2019 Wind Administraties - VoorwaardenPrivacy - Realisatie: Dois Webdesign