Persoonlijk contact

Korte lijntjes met veel ruimte voor advies

Altijd all-in

Volledige administratie inclusief alle aangiftes

Laagste prijs

Boekhouding voor een vast bedrag per maand

Boekhouder Almelo

Zoekt u een boekhouder in de regio Almelo? Wind Administraties staat ook in Almelo voor u klaar met haar dienstverlening. Boekhouder Almelo staat voor volledige service op het gebied van bedrijfsadministratie en belastingadvies. U geeft de volledig boekhouding uit handen en houdt tijd over om u te focussen op uw onderneming. Wat wij zoal voor u kunnen betekenen:

  • Inrichten Administratie
  • Bijhouden grootboekmutaties
  • Verrichten aangifte omzetbelasting en inkomstenbelasting
  • Opstellen jaarrekening

Wind Administraties is uw boekhouder Almelo voor een vast tarief per maand! Bekijk hier ons volledige aanbod van diensten.

Boekhouder Almelo gezocht? Wij denken met u mee!

Bent u voornemens om te starten als ZZP? Of twijfelt u over de hoogte van uw voorlopige belastingaangifte? Wacht dan niet langer en vraag ons om advies. Wind Administraties geeft namelijk altijd gratis startersadvies bij het in gebruik nemen van één van onze boekhoudabonnementen. Wij staan voor u klaar in Almelo en omstreken, dus bijvoorbeeld ook in Wierden, Vrienzenveen en Westerhaar.

Online administratie, makkelijk geregeld

Wij werken met SnelStart, een eenvoudig boekhoudpakket in de cloud. Heeft u zelf een ander pakket? Geen probleem, wij kunnen uw administratie overzetten naar de online administratie van SnelStart. Blijft u liever gebruik maken van uw huidige pakket, ook dan kunnen wij u op administratief gebied ondersteunen en ontlasten. Uw boekhouder Almelo en omstreken staat voor u klaar!

  • Meeuwenstraat 24
    7771AB Hardenberg

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • 06 - 27348653


©2019 Wind Administraties - VoorwaardenPrivacy - Realisatie: Dois Webdesign