Jaarrekening

Het boekjaar is ten einde en de aangifte inkomstenbelasting staat weer voor de deur. Om een goed beeld te krijgen van de financiële situatie van uw bedrijf bent u als ondernemer een jaarrekening nodig. Als u een eenmanszaak heeft bent u dit overigens niet verplicht. Als u een financiering heeft afgesloten voor uw bedrijf wil de financieringsmaatschappij vaak wel een kopie van de jaarrekening ontvangen. U kunt bij Wind Administraties voordelig uw jaarrapportage laten opstellen, ook daarin hanteren wij vaste tarieven.

 

Jaarrekening laten opstellen

Wilt u als ondernemer graag zelf uw volledige boekhouding verwerken en alleen het opstellen van de jaarwerk uitbesteden? Dat kan bij ons! Wij stellen deze professioneel en volgens wettelijke eisen op, zodat u als ondernemer zonder problemen kunt voldoen aan uw verplichtingen. Na het opstellen verwerken wij ook gratis uw aangifte inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting.

 

Rapportage van uw administratie

Het jaarwerk geeft u als ondernemer een mooie kijk op het afgelopen boekjaar. Maar als u echt wilt sturen op cijfers zult u naar de toekomst moeten kijken. Rapportage tijdens het lopende boekjaar is daarbij van essentieel belang. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van rapportages of voldoet uw huidige boekhoudpakket niet aan deze wensen? Wij helpen u graag verder en kunnen u een compleet aanbod geven voor al uw administratieve werkzaamheden.