Salarisadministratie uitbesteden

Wanneer u een eenmanszaak heeft wil dit niet zeggen dat u geen personeel in dienst kunt nemen, integendeel. Wind Administraties kan u op dit gebied volledig ondersteunen. Zo kunt u als kleinbedrijf ook uw salarisadministratie uitbesteden aan ons. Onze partner op het gebied van salarisadministratie is Loonbureau.nl

 

Salarisadministratie uitbesteden via Loonbureau

De keuze voor deze salarispartner was makkelijk. Loonbureau werkt namelijk met dezelfde filosofie als Wind Administraties, korte lijntjes en scherpe tarieven. Uw salarisadministratie uitbesteden was nog nooit zo makkelijk. Via een online portal kunnen gegevens worden ingevuld en aangepast. De salarisadministrateur doet de rest. Wanneer de salarissen zijn verwerkt, boekt Wind Administraties de loonjournaalposten voor u in. Meer weten? Vraag hier direct uw informatiepakket aan.

 

Loonadministratie uitbesteden zonder zorgen

Wilt u ook uw loonadministratie uitbesteden zonder zorgen, maar wilt u wel dat de contacten via uw Wind Administraties verloopt? Ook dat is mogelijk. Wij regelen de aanvraag, de verwerking en de terugkoppeling voor u! Vraag naar de voorwaarden.