ZZP Boekhouder

ZZP Boekhouder

Wind Administraties is de ZZP boekhouder met vaste en lage tarieven. Wij snappen dat u als ondernemer niets liever wilt doen dan ondernemen. Het voeren van een goede bedrijfsadministratie kan daarom voelen als een vervelende en tijdrovende klus. Ik help u als ZZP’er graag om de financiële huishouding van uw bedrijf op orde te houden. ZZP boekhouder hanteert all-in abonnementen die o.a. zijn uitgerust met; verwerking volledige administratie, btw-aangifte, belastingaangifte en opstellen jaarrekening. Wilt u toch een deel van uw boekhouding zelf verwerken, dat kan! Wij maken graag voor u een offerte op maat.

 


ZZP Boekhouder denkt met u mee

Bij Wind Administraties staat persoonlijke aandacht centraal. Wij denken met u mee en voorzien u graag van advies. Zo hebben wij één vast aanspreekpunt en zijn wij ook na 17.00 uur gewoon bereikbaar! Bij onze abonnementen is financieel advies altijd standaard inbegrepen. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de boekhouding. Bekijk hier onze tarieven

De voordelen van ZZP Boekhouder

  • Wij hanteren vaste maand tarieven
  • Wij zijn ook na 17:00 uur gewoon bereikbaar
  • Persoonlijk advies op maat
  • Altijd de goedkoopste oplossing
  • Boekhouding in de cloud
  • Afspraak op locatie of bij ons op kantoor
  • Altijd all-in!

Kortom; wij zijn de ZZP boekhouder die past bij uw onderneming!

 

Eenmanszaak of VOF met personeel?

Bent u eigenaar van een eenmanszaak of VOF, dan mag u gewoon personeel aannemen. U moet dan wel voldoen aan een aantal verplichtingen. Zo moet u uw personeel aanmelden bij de belastingdienst voor de loonheffing, ARBO dienst en een eventuele ziekteverzuimverzekeraar. Dit laatste is aan te raden, want bij ziekte moet u uw werknemer een groot deel van zijn salaris doorbetalen. Ook op het gebied van personeel kunnen wij veel voor u betekenen. Wij helpen u graag verder!

ZZP Boekhouder actief in Overijssel en Drenthe

ZZP Boekhouder Wind Administraties is voornamelijk actief in Overijssel en Drenthe. Gaat u starten als ondernemer of heeft u al een eigen bedrijf in regio Almelo, Hardenberg, Coevorden of Emmen? Dan zijn wij u graag van dienst! Ook als u gevestigd bent in bijvoorbeeld regio Zwolle, Hoogeveen of Ommen helpen wij u graag met uw administratieve knelpunten.