post_Toeslagen en voorlopige aanslag 2024

Toeslagen en voorlopige aanslag 2024

Voorlopige aanslag 2024

Elk jaar worden de voorlopige aanslagen weer opnieuw vastgesteld in januari. De voorlopige aanslagen worden, net als de toeslagen, berekend op basis van aanslag jaar 2022. Dit kan onjuist zijn! Bij een lage belastbare winst in 2022 kan het zijn dat de aanslag van 2024 onjuist wordt ingeschat.

Toeslagen 2024

Voor de toeslagen geldt hetzelfde als voor de voorlopige aanslagen. De belastingdienst kijkt naar het jaar 2022. Bij een lage belastbare winst, door bijvoorbeeld flinke investeringen in dat jaar, worden toeslagen wellicht te hoog ingeschat.

Check dit goed of laat dit checken! Wij staan klaar om je daarbij te helpen.

Interesse in een belastingcheck?

Uiteraard staan wij graag voor je klaar om je te voorzien van advies. Mail of bel ons gerust.

De boekhouder die je begrijpt

Je kent ze wel, de administratiekantoren waar je een nummertje bent. Advies kost extra, je voelt je altijd dom en ze vragen nooit hoe het met je kinderen gaat.

Zo zijn wij gelukkig niet.

We kennen al onze klanten persoonlijk en maken graag tijd voor een gesprek – over fiscale mogelijkheden, financiĆ«le beslissingen en over jou. En we maken je boekhouding simpeler dankzij heldere uitleg en handige online tools. Je zou het bijna leuk gaan vinden.

Over ons

Onze ervaringsverhalen

JR Tuinadvies en ontwerp Hardenberg

Ronald heeft een persoonlijke benadering. Daar houden wij van. Bij vragen kunnen we altijd een belletje plegen met Ronald of als het nodig is komen we bij hem langs. Prima boekhouder & adviseur!

Alle ervaringsverhalen