All-in boekhouding voor een vaste lage prijs

Je complete administratie geregeld, onbeperkt contact bij vragen – en nog goedkoop ook. Bij ons kan het. Voor ZZP en MKB!

Persoonlijk contact
Altijd all-in boekhoudpakket
Laagste prijs
Boekhouder hardenberg

Je wil je zaakjes goed regelen. Alle administratie op orde, correcte belastingaangiftes, inzicht in je fiscale en financiële verplichtingen én kansen. Hoe minder gedoe jij daar zelf aan hebt, hoe beter. En: je wil niet te veel betalen.

Dan hebben wij precies wat je zoekt.

Neem contact met ons op!

Eén pakket. Eén prijs. En geen gedoe.

Met ons all-in boekhoudpakket is alles inbegrepen voor een vaste prijs.

  1. Jaarstukken
  2. Verwerking van de administratie
  3. Salarisadministratie
  4. BTW-aangiftes
  5. Aangifte inkomstenbelasting
  6. Onbeperkt contact via telefoon en e-mail
  7. Advies over alle fiscale vragen en mogelijkheden

Veelgestelde vragen

Nee. Wij nemen de gegevens over van je vorige boekhouder of accountant en gaan van daaruit verder. Als je wil lopen we de oude administratie even na, en we helpen je om alles correct in Snelstart te zetten. Zo geregeld.

Dat is geen probleem. Als je nog helemaal geen online boekhoudprogramma gebruikt helpen wij je op weg. Snelstart werkt eenvoudig, na een kwartiertje weet je hoe je alles moet invoeren. Gebruik je andere boekhoudsoftware? We werken regelmatig met Nextens en Visionplanner, en kunnen ook prima overweg met andere boekhoudprogramma’s.

Bij ons niet. We maken het jou zo makkelijk mogelijk. Neem Snelstart: een eenvoudig online boekhoudprogramma waarin je alles simpel bijhoudt. Geen mappen vol documenten en bonnetjes met koffievlekken, maar een duidelijk online overzicht. En we beperken onze ondersteuning niet tot je bedrijfsadministratie, want als ondernemer gaan werk en privé altijd hand-in-hand. Zit je met vragen over een lease-auto, een hypotheekaanvraag, investeringen in duurzaamheid? We zetten alles voor je op een rijtje. En hebben we de kennis zelf niet, dan schakelen we specialisten in. Ook fijn: we maken je cijfers begrijpelijk en tastbaar. We leggen alles laagdrempelig uit, zodat je inzicht krijgt in je fiscale en financiële positie. En dat doen we met een lach. Wat de Belastingdienst niet lukt, lukt ons wel: we maken het leuker.

De boekhouder die je begrijpt

Je kent ze wel, de administratiekantoren waar je een nummertje bent. Advies kost extra, je voelt je altijd dom en ze vragen nooit hoe het met je kinderen gaat.

Zo zijn wij gelukkig niet.

We kennen al onze klanten persoonlijk en maken graag tijd voor een gesprek – over fiscale mogelijkheden, financiële beslissingen en over jou. En we maken je boekhouding simpeler dankzij heldere uitleg en handige online tools. Je zou het bijna leuk gaan vinden.

Over ons

Onze ervaringsverhalen

Alwin Ballast – Detectorandus Hardenberg

Ik was opzoek naar een boekhouder die me verder kon helpen in de verdere groei van mijn bedrijf en het administratieproces efficiënter te kunnen laten verlopen. Het eerste contact met Wind Administraties was snel en gemakkelijk gelegd, en minstens net zo belangrijk, de klik was er ook. Inmiddels zijn we heel wat maanden verder en ben ik elke dag nog blij dat ik deze stap heb gezet en het vertrouwen aan Wind administraties heb gegeven.

Alle ervaringsverhalen

Online administratiekantoor

We werken met een online boekhoudprogramma, inbegrepen bij ons all-in pakket. Je hebt altijd inzicht in je cijfers.

Facturen sturen? Bonnetjes inboeken? In één klik geregeld. En kom je er niet uit, dan helpen wij je weer op weg.

Online regelen

All-in boekhouding

Bekijk onze pakketten

Altijd bereikbaar

Je hebt je boekhouder niet dagelijks nodig. Maar als er iets is, wil je snel en duidelijk antwoord. Dan zit je bij ons goed. We reageren snel, ook buiten kantoortijden.

En: je krijgt altijd je eigen boekhouder aan de lijn.

Contact