Je boekhouding? Wij maken het makkelijk.

De boekhouding is geen lolletje. Maar het moet wél gebeuren. En dat terwijl jij veel liever andere dingen doet: je dagelijks werk, nieuwe bedrijfsplannen maken, genieten van je vrije tijd.

Persoonlijk contact
Altijd all-in boekhoudpakket
Laagste prijs

Daarom maken wij je boekhouding makkelijk. Met een all-in boekhoudpakket voor een vaste maandelijkse prijs, inclusief een online boekhoudprogramma (Snelstart) waarin je zelf alles bijhoudt.

Je zakelijke administratie moet geen kopzorgen opleveren. Wind Administraties is je financiële sparringpartner. We regelen je administratie, maken je cijfers inzichtelijk en ondersteunen je bij financiële en fiscale beslissingen. Zo bouwen we samen aan het succes van je bedrijf.

Wij begrijpen je!

Als het op cijfers aankomt zijn we uiterst zorgvuldig. Elke plooi strijken we glad. De boekhouding is immers het financieel fundament van je organisatie, en dat nemen we heel serieus.

Maar zodra we de administratie opzij leggen zijn we nuchter en relaxed. Dit staat centraal in onze werkwijze. We maken graag tijd voor een praatje en leggen alles laagdrempelig uit. Zit je met een vraag? Dan bel je ons gewoon – ook ‘s avonds.

Geen boekhouder met strak colbertje

Als ondernemer kun je ‘s nachts wakker liggen van financiële vragen. Hoe regel je je pensioen? Kun je extra mensen aannemen? Koop je je auto privé of op de zaak? En hoeveel geld moet je opzij zetten voor de inkomstenbelasting?

Daarom heb je ons. We kijken met je naar de mogelijkheden en adviseren je bij lastige keuzes. Daarin zijn we kritisch als de situatie erom vraagt. En: altijd integer. Wat we niet zeker weten, zoeken we voor je uit. Zo helpen we jou om je financiën goed te regelen en onrust weg te nemen. Zakelijk en privé – want vaak gaat dat hand in hand.

Boekhouding gaat om meer dan cijfers

Financiën als hobby? Je moet er waarschijnlijk niet aan denken. Maar Ronald Wind wel. Hij veert op van de cijfers waar jij scheel van gaat kijken. De opleiding tot Bedrijfsadministrateur was dan ook een logische keuze. Een baan als Hoofd Administratie ook. Maar toen hij voor vrienden wat bedrijfsadministratie ging doen, voor de lol, begon er een vuurtje te branden.

In 2015 werd Wind Administraties opgericht. Een administratiekantoor waar altijd een frisse wind doorheen waait. Want je boekhouding kan saai zijn – je boekhóuder hoeft niet saai te zijn. Met z’n 2en helpen we ZZP’ers en MKB’ers grip te krijgen op hun administratie. Dat doen we met een moderne, nuchtere en sympathieke aanpak. Neem dat vooral niet alleen van ons aan – onze klanten zeggen het ook:

De mens achter het bedrijf

Denk je nu: ‘Ja, dit is precies het administratiekantoor dat ik zoek?’

Stuur ons dan een berichtje. Of pak de telefoon. We maken graag kennis met je.

Neem dan nu contact met ons op!

De boekhouder die je begrijpt

Je kent ze wel, de administratiekantoren waar je een nummertje bent. Advies kost extra, je voelt je altijd dom en ze vragen nooit hoe het met je kinderen gaat.

Zo zijn wij gelukkig niet.

We kennen al onze klanten persoonlijk en maken graag tijd voor een gesprek – over fiscale mogelijkheden, financiële beslissingen en over jou. En we maken je boekhouding simpeler dankzij heldere uitleg en handige online tools. Je zou het bijna leuk gaan vinden.

Over ons

Onze ervaringsverhalen

Kymco Enjoy Hardenberg

Wind administraties doet voor mij de zakelijke administratie. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken, Ronald is een professional die makkelijk te benaderen is en het werk naar de wens van de klant uitvoert.

Alle ervaringsverhalen