Onze werkwijze: nuchter en betrouwbaar

Wij zijn een klein kantoor waar de koffie altijd klaarstaat. In ons werk zijn we flexibel en deskundig, en altijd bereikbaar voor vragen. MKB’ers en ZZP’ers kunnen bij ons terecht voor full-service boekhouding: alles geregeld zonder gedoe. Dit is hoe onze werkwijze eruit ziet.

Persoonlijk contact
Altijd all-in boekhoudpakket
Laagste prijs
all-in boekhouding

In het kennismakingsgesprek leren we elkaar beter kennen. Wat verwacht jij van ons? En wat hebben we van jou nodig? We inventariseren je financiële situatie en kijken of ons boekhoudpakket bij je past.

1. Kennismaking

Na de kennismaking starten we met de inrichting van je (salaris)administratie. We verzamelen alle financiële en fiscale gegevens, en helpen je opstarten in Snelstart.

2. Inrichten van de administratie

Wij zorgen dat alle aangiftes tijdig en correct worden ingediend. Voor de aangifte inkomstenbelasting kunnen we ook het privédeel van jou en je partner verzorgen. Indien nodig stellen we ook de jaarrekening op en dienen deze in bij de Kamer van Koophandel.

3. Verzorgen van aangiftes en jaarstukken

Jaarlijks is er voldoende ruimte voor adviesgesprekken. Daarnaast mag je onbeperkt contact opnemen voor vragen of extra uitleg. We zijn elke werkdag bereikbaar, vaak ook ‘s avonds.

4. Persoonlijk advies en onbeperkt contact

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We horen graag van je.

Neem contact met ons op!

Met ons kennismaken?

De boekhouder die je begrijpt

Je kent ze wel, de administratiekantoren waar je een nummertje bent. Advies kost extra, je voelt je altijd dom en ze vragen nooit hoe het met je kinderen gaat.

Zo zijn wij gelukkig niet.

We kennen al onze klanten persoonlijk en maken graag tijd voor een gesprek – over fiscale mogelijkheden, financiële beslissingen en over jou. En we maken je boekhouding simpeler dankzij heldere uitleg en handige online tools. Je zou het bijna leuk gaan vinden.

Over ons

Onze ervaringsverhalen

Bouw en Montage Willems Hardenberg

Wij zijn als nu al bijna een jaar klant bij Wind Administraties. Dit bevalt ons erg goed, Ronald is erg betrokken en vriendelijk. Er is een goede klik en dit vinden wij belangrijk. Als er iets geregeld moet worden, wordt er snel actie ondernomen. Ronald is een goede adviseur en we zijn tot op heden nog steeds blij dat we bij Wind Administraties terecht zijn gekomen.

Alle ervaringsverhalen