Lees al onze ervaringen

Kymco Enjoy Hardenberg

Wind administraties doet voor mij de zakelijke administratie. Ik ben zeer tevreden over de manier van werken, Ronald is een professional die makkelijk te benaderen is en het werk naar de wens van de klant uitvoert.

Ontwerp van Nick Hardenberg

Ronald heeft mij voorzien van startersadvies tijdens het opstarten van mijn eigen bedrijf. Zijn persoonlijke aandacht en heldere werkwijze bevallen mij goed. Hij geeft goede tips als het gaat om boekhouding en belasting. Daarom vertrouw ik Wind Administraties ook in de toekomst mijn volledige bedrijfsadministratie toe.

Bouw en Montage Willems Hardenberg

Wij zijn als nu al bijna een jaar klant bij Wind Administraties. Dit bevalt ons erg goed, Ronald is erg betrokken en vriendelijk. Er is een goede klik en dit vinden wij belangrijk. Als er iets geregeld moet worden, wordt er snel actie ondernomen. Ronald is een goede adviseur en we zijn tot op heden nog steeds blij dat we bij Wind Administraties terecht zijn gekomen.

Else Arkes – Ervaring Hardenberg

Ik heb heel weinig tot niets met ‘cijfers’. Toen ik uit loondienst ging om als zelfstandige aan de slag te gaan, ben ik op zoek gegaan naar iemand die mij op administratief en financieel gebied kan helpen. Via Google kwam ik bij Ronald uit en na een prettige kennismaking, besloot ik het all-in pakket voor de boekhouding en financieel advies af te nemen. De persoonlijke aanpak, laagdrempeligheid en het complete pakket spreken mij erg aan. Ik kan met al mijn vragen bij Ronald terecht en hij geeft snel antwoord in begrijpelijke taal 😊.  Het geeft mij een gerust gevoel dat mijn financiële zaken goed geregeld zijn.   Else Arkes Coaching www.elsearkes.nl

Alwin Ballast – Detectorandus Hardenberg

Ik was opzoek naar een boekhouder die me verder kon helpen in de verdere groei van mijn bedrijf en het administratieproces efficiënter te kunnen laten verlopen. Het eerste contact met Wind Administraties was snel en gemakkelijk gelegd, en minstens net zo belangrijk, de klik was er ook. Inmiddels zijn we heel wat maanden verder en ben ik elke dag nog blij dat ik deze stap heb gezet en het vertrouwen aan Wind administraties heb gegeven.

JR Tuinadvies en ontwerp Hardenberg

Ronald heeft een persoonlijke benadering. Daar houden wij van. Bij vragen kunnen we altijd een belletje plegen met Ronald of als het nodig is komen we bij hem langs. Prima boekhouder & adviseur!